Managed hosting door True

iWelcome neemt clouddienst IGI Group over

 

Deal

De IGI Group uit Hilversum doet zijn clouddienst, die met identity management te maken heeft, over aan iWelcome. IGI wil zich richten op clouddiensten die te maken hebben met werkplekfunctionaliteit, zoals e-mail en samenwerkingstools. Voor de beveiligings- en implementatieactiviteiten rond de cloud heeft het een samenwerkingsovereenkomst gesloten met iWelcome en zusterorganisatie Everett uit Nieuwegein.

Het betreft de dienst IdentitySync die IGI met name in het onderwijsveld inzet voor identity management (autorisatie, authenticatie, e.d.). SaaS (software as a service)-dienstverlener iWelcome neemt deze clouddienst over. iWelcome is kortgeleden als zusterbedrijf van systeemintegrator Everett opgericht en biedt 'single-sign-on'-toegang bij cloud computing.

De IGI Group heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van clouddiensten. Het bedrijf wil zich volledig toeleggen op het leveren en integreren van applicaties in de cloud. De identity management-dienst stoot het daarom af. Het bedrijf werkte al langer samen met Everett (en iWelcome) en heeft deze samenwerking nu extra bekrachtigd in een officieel partnerschap.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3994124). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.