Managed hosting door True

Blencom werkt samen met World Wide Desktop

 

Blencom ICT Solutions uit Assen sluit een overeenkomst met World Wide Desktop. World Wide Desktop is een 'Cloud Service' voor het midden- en klein bedrijf.

Organisaties maken via het internet gebruik van de bekende Microsoft Office applicaties en ook de eigen applicaties kunnen geïntegreerd worden. Kenmerkend voor World Wide Desktop is een uitermate gebruiksvriendelijke en prettig vormgegeven user-interface. De gebruiker heeft voor een vast bedrag per maand een volledig ingerichte online werkplek.

Kracht van de combinatie
Oprichter en directeur van World Wide Desktop, Tjipke Paas, is het creatieve brein achter World Wide Desktop. ‘Met ruim 400 gebruikers groeide de dienst snel. Toch pakten we de volledige kansen nog niet optimaal. Het ontbrak ons aan commerciële slagkracht. Het is ons gelukt om Richard Giezen, directeur van Blencom ICT Solutions aan ons te binden. Hij zal actief de verkoop van deze fantastische dienst voor zijn rekening nemen'. Richard Giezen ziet de kracht van de combinatie van deze bedrijven en mensen. Paas verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van de techniek en Giezen verantwoordelijk voor het opzetten van de verkoop organisatie.

Reseller organisatie
Giezen wil deze zomer de verkoop organisatie opzetten. De dienst zal via een netwerk van resellers aangeboden worden. ‘Afgezien van een interessant verdienmodel worden de resellers van World Wide Desktop ondersteund met een professioneel reseller programma zoals trainingen en diverse marketingmaterialen.'

De reseller hoeft relatief weinig inspanning te leveren voor een zeer volledige dienst met een interessant verdienmodel. Door mijn ervaring in ICT distributie weet ik dat dit essentiële voorwaarden zijn om succesvol te zijn samen met resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3993650). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.