Managed hosting door True

Acronis lanceert wereldwijd kanaalprogramma

 

Acronis, leverancier van gebruiksvriendelijke oplossingen voor disaster recovery en databescherming voor fysieke, virtuele en cloud computing-omgevingen, introduceert een nieuw programma voor partners. Dit wereldwijde programma heeft als doel om de kennis en vaardigheden te verbeteren van uiteenlopende Acronis partners. Op die manier blijven kanaalpartners volledig bij als het gaat om veranderingen in IT-omgevingen in het MKB, als gevolg van virtualisatie en cloud.

Het nieuwe Acronis Partner Program kent vier niveaus en biedt een verbeterde ervaring voor Acronis partners bij de verkoop van Acronis oplossingen voor disaster recovery en databescherming binnen fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Alle partnerniveaus zullen eenvoudige toegang krijgen tot onbeperkte technische ondersteuning en tools voor demand generation. Het programma zal voortborduren op de bestaande fundamenten zoals de uitgebreide trainingsmogelijkheden voor de partnercommunity en zal helpen om kennis en vaardigheden van partners te verbeteren.

Het programma is gesegmenteerd om de verschillende type Acronis partners aan te spreken inclusief distributeurs, resellers en service providers. Om een bepaald niveau te bereiken, dienen partners een bepaalde omzet en certificatie accreditaties te behalen en krijgen daarvoor kortingen en andere voordelen terug.

"Kanaalpartners zijn belangrijk voor Acronis. We hebben het type en de omvang van partners bekeken toen we dit programma hebben opgezet. Hiermee hopen we partners mogelijkheden te bieden om te groeien en bij te blijven in de veranderende markt," zegt Dirk Raeymaekers, Director Channel & Business Development Benelux bij Acronis. "Het IT- en partnerlandschap zijn continu in beweging en als een leverancier zijn wij verantwoordelijk om onze partners de juiste middelen te bieden en hen te ondersteunen bij het implementeren van oplossingen en diensten voor hun klanten in een hybride wereld."

Jeroen Duncker, eigenaar van Duncker & Munnikhuis BV voegt toe: "De mogelijkheden om te groeien en de gezonde winstmarges die Acronis presenteert met dit programma zullen fundamenteel zijn voor onze bedrijfsgroei. Acronis biedt verder een solide technologische oplossing die eenvoudig in te zetten is in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Zo kunnen wij zeer gericht MKB-bedrijven en grootzakelijke klanten benaderen."

Het partnerprogramma is ontworpen om op verschillende manieren de marges te vergroten zodat parters op alle niveaus kunnen kiezen voor de benadering die het beste past bij hun bedrijfsmodel. Een aantal componenten uit het partnerprogramma zijn:

• Wereldwijd Support Programma - Partners genieten van dedicated channel support vanuit een wereldwijd netwerk van Acronis support professionals

• Acronis Licentie Programma - Staat resellers toe om hun klantretentie te vergroten door het bieden van aantrekkelijke kortingen voor orders met hoge licentie-volumes

• Opportunity-Registration Incentives - Bij introductie van nieuwe partners aan Acronis, zal korting gegeven worden op de door de fabrikant vastgestelde verkoopprijs (MSRP)

• Training en Certificatie - Acronis Academy training om partners van de juiste kennis te voorzien bij de verkoop van oplossingen

Voor meer informatie over het Acronis Partner Programma bezoek http://www.acronis.nl/partners/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3992168). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.