Managed hosting door True

i365 krijgt erkenning van Amerikaanse CRN

 

i365, een Seagate-onderneming, kondigt aan dat zijn EVault Cloud-Connected Service Provider (CCSP) programma wordt aangeduid als een elite 5 Star Partner Program in de Amerikaanse 2011 CRN Partner Program Guide, waarbij wordt erkend dat leveranciers uitstekende services en resources bieden aan VAR's. i365 annonceert een verdere uitbreiding van het programma met partners als Avantage, NOEVA, Varay Systems, Network Medics en Compuquip Technologies.

Naast hen zijn inmiddels 30 partners toegetreden tot het CCSP-programma, waarbij honderden klanten worden bediend. Het EVault CCSP-programma is volgens i365 een kans voor partners op basis van de proven EVault-technologie van i365. Daarnaast biedt i365 best practices om deelnemende VAR's te helpen om snel een winstgevende, cloud-based dataprotectiedienst op te zetten - ondersteund door i365, de EVault-technologie en de EVault cloud.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3989629). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.