Managed hosting door True

Mobility Platform schudt op zijn grondvesten

 

Het Mobility Platform, een forum dat aanbieders van mobiele datadiensten verenigt, schudt op zijn grondvesten. De eerste bedrijven zeggen hun lidmaatschap op.

RAM Mobile Data, één van de deelnemers, keert het platform de rug toe, omdat het te weinig voor zijn lidmaatschap terug heeft gezien. "De eerste vier maanden is er weinig gedaan behalve dat er uitvoerig over procedures is gesproken. Tot een echte samenwerking van partijen is het niet gekomen", zegt Peter Groot, werkzaam bij de aanbieder van mobiele datacommunicatie.
 
Ook LogicaCMG haakt af. Dit bedrijf laat het platform voortaan links liggen, omdat de markt zo klein is, dat het concern het platform niet nodig heeft voor zijn netwerk. Een derde afvallige is Microsoft. Andere deelnemers, waaronder Nokia en KPN beraden zich nog op hun lidmaatschap.

Het Mobility Platform is niet onder de indruk van de twee afhakers gezien de kleine dertig deelnemers die resteren. Het wil de komende weken de balans opmaken bij de voorbereiding van de verhuizing naar Nederland Breedbandland eind dit jaar.
 
Redactie CRN/Computable

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/398776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.