Managed hosting door True

Betabit is Microsoft Cloud Accelerate Partner

 

De Rotterdamse system integrator Betabit heeft als eerste Nederlandse partner de status van Microsoft Cloud Accelerate Partner Build & Develop bereikt. Microsoft heeft het Cloud Accelerate Partner Program ontwikkeld om samen met partners de klant nog beter van dienst te zijn op het gebied van cloud-dienstverlening.

Betabit heeft de afgelopen jaren nadrukkelijk gewerkt aan kennisontwikkeling op het gebied van Windows Azure en SQL Azure, de cloud-platformen van Microsoft en heeft voor een aantal klanten systemen ontwikkeld op deze Azure-platformen.

"Betabit heeft de toegevoegde waarde van cloud computing voor hun klanten al heel vroeg gezien en op een praktische manier duidelijk aan klanten kunnen uitleggen. Dit heeft geresulteerd in een groep klanten die gebruikmaken van de voordelen die de cloud, zoals onze Azure-platformen, met zich meebrengt", aldus Peter de Haas, Sales Manager SI Partners bij Microsoft Nederland. "Door de doelgerichte aanpak heeft Betabit daadwerkelijk laten zien wat de cloud te bieden heeft."

"Wij richten ons met onze dienstverlening op ondernemers die zich willen onderscheiden van hun concurrentie en daarvoor IT willen inzetten. Voor een goede dienstverlening aan hun klanten zijn schaalbaarheid en robuustheid van systemen cruciaal", legt Luc Gimbrère, Directeur van Betabit, uit. "Met die eisen kom je al snel bij cloud computing uit, zeker als je bepaalde ondernemersrisico's beheersbaar wilt maken met een ‘pay-as-you-go' prijsmodel. Wij hebben inmiddels meerdere klanten, waaronder Verzuimdata Nederland en Leadstra, die naar volle tevredenheid gebruikmaken van het Azure platform. Zo'n benoeming tot Cloud Accelerate Partner is een mooie beloning voor het goede werk van onze organisatie en consultants."

Cloud Accelerate Partner Program
Het Cloud Accelerate Partner Program biedt partners voordelen op het gebied van marketing, het gebruik van online applicaties en technische ondersteuning. Om in aanmerking te komen voor deze partnerstatus, moet de partner voldoen aan een aantal criteria. Zo zijn er eisen gesteld aan het aantal gecertificeerde medewerkers en moeten er meerdere klanten ondersteund zijn met een oplossing op het Windows Azure- en SQL Azure-platform.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3986574). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.