Managed hosting door True

NextiraOne breidt Cisco Data Centre kennis uit

 

NextiraOne versterkt zijn samenwerking met Cisco om de invoering van virtuele Data Centre oplossingen in Europa te versnellen. Samen zullen Cisco en NextiraOne zich concentreren op het verstrekken van geavanceerde communicatietoepassingen, waaronder hosting van Cisco Unified Communications en Cisco Contact Centres in gevirtualiseerde datacenteromgevingen.

NextiraOne zal investeren in de verdere ontwikkeling van zijn reeds succesvolle Cisco Data Centre kennis via de certificatie van mensen, inrichten van het gebruik van laboratoria en demonstratieapparatuur in de hele Europese groep. Het initiatief dat in eerste instantie gestart werd in Oostenrijk, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, wordt in de volgende maanden uitgebreid naar alle 16 landen waar NextiraOne een direct sales en serviceteam heeft.

De experts van NextiraOne zullen nauw samenwerken met het Cisco Advanced Services team om de efficiëntie en de kwaliteit van de implementatie van de oplossingen op te drijven. In een eerste fase zal NextiraOne zijn oplossingen concentreren op Cisco en zijn belangrijke ecosysteem partnertechnologieën, waaronder VMware en NetApp.

De uitgebreide samenwerking is een reactie op duidelijke markttrends waargenomen door beide bedrijven. Ze combineert Cisco's Data Centre virtualisatie architecteur met NextiraOne's unieke Europese aanwezigheid, expertise op het vlak van real-time communicatieoplossingen en steeds groeiende portfolio voor professionele dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3986541). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.