Managed hosting door True

Lucent sluit wereldwijde overeenkomst met Kagoor

 

Lucent Technologies en Kagoor Networks, leverancier van oplossingen voor Session Border Control, hebben een wereldwijde reseller-overeenkomst gesloten.

Op basis van deze overeenkomst kunnen carrier-klanten van Lucent geconvergeerde communicatiediensten leveren voor uiteenlopende IP-netwerken.

Voice Flow 3000 van Kagoor wordt onderdeel van de geconvergeerde IMS-oplossing (IP Multimedia Sub-systeem) van Lucent. Deze oplossing biedt bedrijven en consumenten multimedia spraak-, video- en datadiensten. Session Border Controllers zijn te vinden aan de rand van netwerken van service providers en ondersteunen typische VoIP-issues, zoals beveiliging, VoIP-protocolinteroperabiliteit en interworking- en servicegaranties.

Volgens de niet-exclusieve overeenkomst met Kagoor gaat Lucent VoiceFlow 3000 wereldwijd verkopen en leveren als onderdeel van het Lucent Accelerate-portfolio van producten en oplossingen. De geïntegreerde oplossing ondersteunt zakelijke en particuliere communicatiediensten, zoals gehoste IP PBX, IP Centrex, Voice over Broadband en Voice Virtual Private Networks.

‘VoiceFlow 3000 van Kagoor biedt krachtige en flexibele mogelijkheden die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten op het gebied van Session Border Control,’ zegt Roger Heinz, vice-president Lucent Technologies Convergence Solutions Group.

‘Lucent heeft een indrukwekkende VoIP-productlijn voor de carrier-gemeenschap samengesteld,’ zegt Opher Kahane, CEO en medeoprichter van Kagoor Networks. ‘We zijn verheugd dat onze oplossing aan dit brede portfolio wordt toegevoegd en wordt geïntegreerd in hun VoIP-oplossing.’

Lucent heeft al interoperabiliteitstesten met Lucent-producten en de Kagoor VF3000 afgerond. Carriers en service providers kunnen met het gecombineerde Accelerate-portfolio en Kagoor VF3000 belangrijke VoIP-toepassingen bieden. Dit zijn bijvoorbeeld communicatie over apparatuur voor network address translation, VPN-aggregatie, netwerkbescherming, uitwisseling van carrierverkeer (peering) en controle op de grenzen van bedrijfsnetwerken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/398597). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.