Managed hosting door True

Infor introduceert nieuw partnerprogramma

 

Infor, een leverancier van erp-software kondigt vandaag het Infor Partner Network (IPN) aan. Het wereldwijde netwerk met experts, systemen en diensten is opgericht om channel partners de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Infor partners profiteren van sterk concurrerende tarieven, nieuwe prestatiebonussen, een uitgebreid trainings- en certificeringprogramma en een Market Development Funding (MDF) programma om partners te stimuleren weer te investeren. Infor's Vice President of Global Alliances and Channels, Jeff Abbott, heeft tot doel gesteld Infor's inkomsten uit het kanaal in de komende drie jaar te verdubbelen. Het IPN is een belangrijke factor in het realiseren van deze groei.

Overzicht
• Het Infor Partner Network (IPN) biedt Infor channel partners de tools, middelen en motivatie zodat ze snel een winstgevende en duurzame business kunnen realiseren rondom Infor-producten. Partners krijgen toegang tot de middelen op ieder moment in de verkoopcyclus: van de planning, verkoop en levering tot de ondersteuning.
• Om het succes van channel partners te bevorderen, wordt een driedelige structuur ten aanzien van prestaties gehanteerd, te weten: associate, zilver of goud.
• Partners boeken voortgang op basis van productspecialisatie, certificeringniveau en verkoopprestaties.
• Alle Infor channel partners hebben toegang tot de bronnen en middelen die hen helpen succesvol te zijn, inclusief een incentive gebaseerde commissiestructuur, trainings- en certificeringprogramma's.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3984749). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.