Managed hosting door True

Quest neemt Symlabs en RemoteScan over

 

Lokale desktopvirtualisatie

Quest Software neemt Symlabs over, een softwareleverancier gespecialiseerd in virtual directories en identity management. In mei 2011 nam de beheerspecialist al RemoteScan over, wat het portfolio van Quest Software op het gebied van virtuele desktops versterkte.

Met deze acquisitie versterkt Quest zijn ‘One Identity'-oplossing met aanvullende middleware-functies. Zo kan de gebruiker identiteitsgegevens die in de gedistribueerde omgeving zijn opgeslagen gemakkelijk overal gebruiken dankzij Symlabs virtual directory software. Bovendien kan Quest zijn single-sign-on oplossingen verbreden met ‘federated identity'-functies om veilige omgevingen te creëren die zijn opgebouwd uit meerdere systemen binnen één of  meerdere bedrijven.

RemoteScan

Om zijn portfolio op het gebied van virtual desktops te versterken, nam Quest Software begin mei het bedrijf RemoteScan over. Eindgebruikers kunnen RemoteScan inzetten wanneer zij documenten scannen of afbeeldingen importeren via terminal services, Citrix of XenServer. RemoteScan wordt onder andere gebruikt door transportondernemingen en bedrijven in de medische, financiële en industriële sectoren.

Quest Software

Quest Software is leverancier van software voor applicatiemanagement voor Microsoft-omgevingen. Met deze tools kunnen gebruikers zonder onderbreking businessapplicaties blijven ontwikkelen, uitrollen en onderhouden. Quest Software levert softwareoplossingen op diverse gebieden, zoals Windows-management, applicatie- en databasemanagement en development deploy-omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3974965). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.