Managed hosting door True

Service2Media mag tien miljoen steken in apps

 

Service2Media, een Enschedese leverancier van mobiele apps, heeft een investering van tien miljoen euro gekregen van participatiemaatschappijen Prime Ventures en Newion Investments. Met het extra kapitaal wil de leverancier zijn partnernetwerk uitbreiden, de R&D-tak versterken en het softwareplatform verder ontwikkelen.

Service2Media ontwikkelt applicaties voor mobiele apparaten, vaak in samenwerking met opdrachtgevers uit de media, de financiële sector en het nutswezen. Het bedrijf uit Enschede zocht naar extra middelen om verder te groeien. Volgens een studie van Forrester wordt op de wereldwijde markt voor mobiele apps in 2015 een omzet van zeventien miljard dollar bereikt. Met name voor platformonafhankelijke oplossingen wordt een forse groei verwacht. De investeringen van Prime Ventures en Newion Investments moeten er toe bijdragen dat Service2Media door kan groeien en kan profiteren van de te verwachten sterke vraag naar apps.

Telegraaf, Ajax, Rabobank, CNN, Al Jazeera

Volgens Prime Ventures ligt de kracht van Service2Media niet alleen in het bouwen van apps, maar ook in het klanten helpen met het beheren van hun app-portfolio's. De andere investeerder, Newion, had al een aandeel in het bedrijf en breidt dit nu uit. Hoe groot de aandelen van beide investeerders zijn in het mobiele app-bedrijf is niet bekend gemaakt.

Service2Media heeft kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, de Verenigde Staten en Abu Dhabi. Er werken rond de honderd man bij het bedrijf. Tot de klantenkring behoren onder andere De Telegraaf, Rabobank, Ajax, Turner/CNN en Al Jazeera.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3974367). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.