Managed hosting door True

Samenwerking Uniserver & Azlan

 

Cloud Hosting dienstverlener Uniserver en Value Add distributeur Azlan, zijn een officieel samenwerkingsverband aangegaan voor het op de markt brengen van het Uniserver Cloud-in-a-box Partner concept. Zij zijn tot deze samenwerking gekomen door de partnerstrategie die beide organisaties voeren en het feit dat bij het 'Cloud' oplossingen en 'Infrastructure as a Service' nauwe samenwerkingsverbanden fundamenteel zijn.

Uniserver en Azlan begeleiden partners gedurende de pre-sales fase en offerte trajecten van Cloud Servers tot en met een Infrastructuur as a Service (IaaS), waarbij de partner de benodigde resources geheel op maat kan afnemen en in staat is om, samen met Uniserver, demonstraties en Proof of Concepts (POC's), uit te voeren voor de eindgebruiker.

Imre Husen, Manager Sales Azlan Nederland: "Een partner kan nu zelfstandig een volledige IaaS ‘Infrastructure as a Service' omgeving als dienst aanbieden zonder investeringen in hardware en virtualisatie laag. De partner voorziet in de additionele inrichting (installatie/migratie) & dienstverlening (beheer), zoals zij dat nu ook doen. De eindgebruiker betaald enkel voor de functionaliteit en krijgt service en support als onderdeel van het contract dat de partner met Uniserver afsluit. Azlan kan uiteraard ook helpen met additionele Software as a Service oplossingen van partners als Microsoft, Citrix, VMware, RES Software en andere. Wij hebben het volste vertrouwen in Uniserver als partner, Uniserver heeft veel ervaring met ‘IaaS' diensten en uitstekend geoutilleerd datacentra van waaruit ze haar Cloud diensten aanbieden. Diensten die voor ons onmisbaar zijn binnen het "Cloud Hosting concept".

Hugo van Diepen, Commercieel directeur van Uniserver: "Uniserver stelt IT partijen in staat om diensten vanuit de cloud aan te bieden. Door slim (samen) te werken kunnen we dit zeer succesvol doen. Sinds onze start, 11 jaar geleden, hebben we samen met onze partners meer dan 800 succesvolle cloud omgevingen opgeleverd. Daarbij willen we onze partners in staat stellen om een volwassen cloud propositie in de markt te zetten, waarbij de partner dit als ‘nieuwe' dienst kan aanbieden en tegelijkertijd zijn toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen verder toe ziet nemen. Onze keuze voor Azlan is vanwege hun value-add positie en doelstelling om de komende jaren een leidende positie voor Cloud diensten in Nederland in te gaan nemen".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3972810). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.