Managed hosting door True

Stellar lanceert verbeterd partnerprogramma

 

Stellar Data Recovery, een wereldwijde aanbieder van data recoverydiensten en software heeft een verbeterd partnerprogramma gelanceerd voor de Europese markt.

Het bedrijf lanceerde zijn eerste partnerprogramma in 2009 en bood hiermee IT-service providers en IT retailers de mogelijkheid hun zakelijk aanbod uit te breiden met data recoverydiensten. Partners konden op deze manier een uitgebreide selectie data recovery diensten aanbieden onder hun eigen label of dat van Stellar. Partners hadden bovendien het voordeel een vertrouwd en bekend adres te kunnen gebruiken voor hun zaken met betrekking tot data recovery.

Met het nieuwe en verbeterde partnerprogramma kunnen alle klanten rechtstreeks hun data recovery opdrachten invoeren in de online partneromgeving. Alle gevallen die binnen het partnerprogramma ingediend worden, genieten prioriteit binnen de volledig geautomatiseerde administratie. Het nieuwe partnerprogramma biedt partners en cliënten eveneens een suite van geavanceerde data recovery software bundels.Het Stellar partnerprogramma is beschikbaar voor alle IT service providers binnen Europa, inclusief Groot Brittannië, Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Spanje.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3972774). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.