Managed hosting door True

PC-WARE Nederland breidt dienstenportfolio uit

 

PC-WARE Information Technologies zal zich met zijn diensten in de nabije toekomst nadrukkelijker profileren in de gehele Benelux regio. De software licentiespecialist biedt per direct haar expertise op het gebied van Oracle- en Microsoft-oplossingen aan in de Belgische en Luxemburgse markt. Ook zullen diensten op het gebied van Software Asset Management (SAM) en virtualisatie in deze landen worden aangeboden.

Deze ontwikkeling is een direct gevolg van de recente aanstelling van Marc Betgem als algemeen directeur PC-WARE Benelux. Deze stappen zorgen voor diverse personele wijzigingen binnen de organisatie. Ricardo Koelemij zal per 1 juni 2011 director services Benelux worden. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor het complete dienstenportfolio, dat bestaat uit solution advising en software asset management, van PC-WARE in de Benelux. Koelemij was de afgelopen vijf en een half jaar als commercieel directeur verantwoordelijk voor het commerciële beleid van PC-WARE Nederland. Michel van Teijlingen, die het afgelopen jaar de rol van sales manager heeft bekleed, zal op zijn beurt vanaf 1 juni de positie van Koelemij als commercieel directeur van PC-WARE Nederland overnemen.

Ook binnen de business unit Solution Advising, waar het dienstenportfolio binnen specifieke oplossingsgebieden ondergebracht is, treden er enkele wijzigingen op. Oscar Romijn neemt per 1 juni de positie in van business unit manager solution advising Benelux. Romijn wordt hiermee verantwoordelijk voor de uitvoering van de advisering rondom Microsoft, IT security, virtualisatie en SAM.

Jan van Gemert heeft als business unit manager Oracle Benelux de leiding over het team van Oracle specialisten, dat binnen de Benelux grote mogelijkheden tot groei ziet.

Deze ontwikkelingen zijn een logisch vervolg op de koers die PC-WARE heeft ingezet. Onlangs maakte de PC-WARE Groep bekend dat zij in de toekomst zal gaan opereren onder de naam COMPAREX. In alle regio's zal zij een soortgelijk portfolio aanbieden, dat bestaat uit drie pijlers: software, consulting en services. Marc Betgem, algemeen sirecteur PC-WARE Benelux, verklaart: 'In Duitsland is de naamswijziging per direct van kracht. Alle overige PC-WARE organisaties, waaronder die in Nederland, België en Luxemburg, volgen in het najaar van 2011. Binnen de gehele Groep worden momenteel grote stappen gezet op het gebied van software gerelateerde dienstverlening. De naamswijziging en rebranding is dan ook een uitstekend middel om deze ontwikkeling kracht bij te zetten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3971648). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.