Managed hosting door True

IBM breidt Smarter Commerce initiatief uit

 

Business partners van IBM worden vanaf nu nog verder ondersteund om de eindconsument beter te bedienen. Hiervoor heeft IBM heeft haar Smarter Commerce initiatief voor business partners verder uitgebreid.

Naast ondersteuning bij verkoop, marketing en technische ondersteuning hebben business partners de mogelijkheid om kortingen te krijgen tot 50 procent bij verkoop van software en een nul-procent financiering. Het Smarter Commerce programma biedt software en oplossingen voor bedrijven om hun bedrijfsprocessen te transformeren om sneller te reageren op de wensen en behoeftes van klanten in de huidige digitale markt.

Smarter Commerce voor business partners heeft twee opties om partners te helpen bij het ontwikkelen en leveren van een breed scala aan producten en diensten.

1) Software Value Plus Smarter Commerce Capability - business partners krijgen kortingen tot 50% op verkooptransacties van Smarter Commerce Software, waaronder Unica, Coremetrics en Websphere Commerce. Voor ‘authorized IBM software partners' met certificaten in verkoop en technisch support.

2) Smarter Commerce Solution Development Initiative - ontwikkeld voor het geven van industriespecifieke support bij verkoop en technische ondersteuning, klantgerichte workshops, toegang tot IBM's wereldwijde innovatiecentra en verkoopondersteuning bij klantcontact. Voor regional integrators, ISV's en marketing service providers met IBM software en certificaten in retail, telecom, banken of consumentenproducten.

Daarnaast kunnen gecertificeerde partners gebruikmaken van de Smarter Commerce University.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3970896). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.