Managed hosting door True

euroscript breidt uit naar Verenigde Staten

 

euroscript International SA en Brink Global Solutions, LLC, starten onder de naam BGS euroscript Inc een jointventure-bedrijf in Minneapolis in de Verenigde Staten. Deze nieuwe dochteronderneming zal worden geleid door de oprichters van Brink Global Solutions, Jeff Brink (president) en Greg Brink (senior vice-president voor sales).

Beide ondernemers hebben ervaring met het leveren van oplossingen in de Amerikaanse taaldienstenindustrie. Al meer dan twintig jaar zijn de heren Brink aanwezig op de Amerikaanse markt. 'We hebben verschillende mogelijkheden bekeken om de Amerikaanse markt op te gaan', aldus Mark Evenepoel, CEO van euroscript International. 'De Amerikaanse markt biedt een groot potentieel voor onze diensten en onze internationale klanten. Door het partnership met Jeff en Greg Brink, die goed bekend staan en zeer gerespecteerd zijn in de LSP-wereld, kunnen we onze aanwezigheid op de markt in de Verenigde Staten snel realiseren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3967594). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.