Managed hosting door True

Microsoft integreert Skype met Windows Mango

 

Microsoft is van plan de overgenomen VoIP-leverancier Skype te integreren in zijn mobiele platform Windows Phone Mango. De integratie moet in het najaar van 2011 plaatsvinden. Met de aankoop van Skype wil Microsoft een grotere rol spelen in de smartphonemarkt.

Microsoft loopt alvast warm met z'n nieuwe Mango-besturingssysteem, dat met Skype wordt geïntegreerd. Skype werd onlangs door Microsoft overgenomen voor 8,5 miljard dollar. Mango is een nieuwe update voor Windows Phone 7, dat geschikt is voor internet, e-mail en social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Mango komt ergens dit jaar uit en wordt wereldwijd in fases uitgerold.

HTC, LG, Samsung, Nokia, Acer, ZTE en Fujitsu

Telecomleverancier Nokia, die een nauwe samenwerkingsverband met Microsoft heeft, zegt dat zijn telefoons eind 2011 geschikt worden gemaakt voor Mango. Microsoft Windows Phone 7 wordt al geleverd op toestellen van HTC, LG en Samsung. Nu zullen ook Nokia, Acer, ZTE en Fujitsu samenwerken met Microsoft en Mango op hun toestellen meeleveren.

Software voor de Mango-telefoons is verkrijgbaar via de Windows Phone Marketplace, die binnenkort een webversie krijgt. In 2015 wordt na Google Android het mobiele Windows-platform het meest gebruikt, zo voorspelt analistenbureau Gartner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3960967). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Als dit een van de Nokia WP7 toestellen wordt? M'n goedkeuring heeft het. Wat een prachtig toestel.

Ik ben benieuwd naar de batterij capaciteit van deze Nokia, waar zij om bekend staan! Lijkt me super combinatie WIndowsPhone + supersterke batterij van Nokia met Skype!! Overigens ook bepaalde apps gezien waar iedereen jaloers op kan worden..WoW inchecken in vliegtuig, 3D en volledig met je telefoon.

Het zou ideaal zijn als er een flatfee 3G Simcard in zou zitten die in heel europa zou gelden.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.