Managed hosting door True

IBM, HP en Dell tonen ICT-trends voor onderwijs

 

De ict-leveranciers IBM, HP, Dell, Canon en Activ laten op een voorlichtingsmiddag in Groningen de laatste trens op het gebied van ict-toepassingen in het onderwijs zien. Het gaat onder andere om cloud computing (IBM), het digitale schoolbord en bijbehorende accessoires (Activ), printeroplossingen (Canon) en de inzet van tabletcomputers (HP). De middag wordt 8 juni 2011 georganiseerd door hardware- en dienstenleverancier Bossers & Cnossen.

Die leverancier richt zich op non-profit instellingen en de grootzakelijke markt in Noord-Nederland. Het organiserende bedrijf verwacht tussen de tachtig en honderd geïnteresseerden.

Naast de genoemde toepassingen toont HP webbesturingsysteem Everybody. Dat is een nieuwe toepassingen op de in september 2011 te verschijnen tablet van de leverancier. Dell toont een interactieve projector. Trendwatcher Rob Creemers geeft een lezing over ict-trends in het onderwijs.

RUG

Naast klanten als de Rijks Universiteit Groningen (RUG), Hanze hogeschool, Noorderpoort en Onderwijsgroep Noord rekent de leverancier ook op de interesse van mensen die nog geen klant zijn, zoals ict-functionarissen binnen andere onderwijsorganisaties, adviesorganen en aan onderwijs gerelateerde bedrijven.

Het in 1987 opgerichte Bossers & Cnossen geeft regelmatig themabijeenkomsten over de inzet van ict in een bepaalde beroepsgroep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3951282). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.