Managed hosting door True

EMC: Kraaikamp vertrekt, Nendels komt

 

Bert Kraaikamp, sales director van het vorig jaar door EMC overgenomen Legato, heeft 'in goed overleg besloten zijn carrière buiten EMC voort te zetten'. Een deel van zijn taken wordt overgenomen door Nico Nendels, die benoemd is tot director Benelux van EMC Storage Management Software.

Angelique van der Kroft, marketing manager Nederland bevestigt de berichten dat Kraaikamp EMC inmiddels verlaten heeft. 'Over zijn vertrek worden door beide partijen verder geen mededelingen naar buiten gebracht,' laat zij weten. 

Nico Nendels, afkomstig van EMC´s grote concurrent Veritas, is benoemd tot director Benelux. Hij is, zo valt te lezen in een aankondiging van EMC, verantwoordelijk voor het realiseren van de softwaredoelstellingen als onderdeel van het information lifecycle management (ILM). Nendels gaat zich volgens Van der Kroft richten op het verder vormgeven van het beleid aangaande directe klanten en partners in de Benelux. 'Nico is daarmee niet de opvolger geworden van Bert,' benadrukt Van der Kroft, 'maar heeft een deel van zijn werkzaamheden binnen een breder productportfolio gekregen.'

 

Nendels werkte voordat hij bij Veritas in dienst kwam bij Wang Global, ICL en Econocom. Bij al deze bedrijven bekleedde hij salesmanagement-functies.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/394711). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.