Managed hosting door True

Copaco en Symantec zoeken nieuwe Altiris partners

 

Met de komst van Altiris CMS 7.1 en Mobile Management 7.0 is Altiris -speler op het gebied van Endpoint Management oplossingen- weer helemaal terug van weggeweest. De behoefte aan dit type oplossingen biedt resellers legio kansen, aldus Symantec en Copaco Nederland. Ze zijn daarom op zoek naar nieuwe partners.

Altiris CMS 7.1 is op vele punten verder ontwikkeld en biedt uitgebreide ondersteuning voor diverse platforms zoals Windows, Mac en Linux. Aansluitend zorgt Symantec Mobile Management er voor dat systeembeheerders grip hebben op ‘endpoints' zoals smartphones en tablets, waaronder populaire devices zoals iPad, iPhone en Galaxy Tab. "Door de integratie van beide oplossingen middels het Symantec Management Platform hebben systeembeheerders één beheerplatform voor alle typen ‘endpoints' in het bedrijfsnetwerk", aldus Marco van Baast, product manager Altiris bij Copaco Nederland.

Partners gezocht
Met veel nieuwe kansen in het vooruitzicht zijn Copaco Nederland en Symantec op zoek naar nieuwe Altiris Partners. Partners ontvangen aantrekkelijke voordelen en uitgebreide ondersteuning voor Business Development, zoals co-marketing en leadgeneratie. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marco van Baast van Copaco Nederland.

Altiris Quiz
De oplossingen van Altiris zijn gerenommeerd voor de implementatie en het beheer van applicaties en standaard werkplekken. Speciaal voor de migratie naar Windows 7 heeft Symantec een 7-stappenplan ontwikkeld om partners te helpen met migratietrajecten.
Kijk op www.copaco.nl/altirisquiz of u ook over voldoende Altiris kennis beschikt en maak kans op een dinercheque van vijftig euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3946735). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Copaco is al langere tijd flink bezig met Symantec en hun dienstverlening op te krikken. Onlangs lijkt de focus ook meer naar de enterprise oplossingen te zijn gebracht. Ik heb altijd goed contact met het Copaco software team.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.