Managed hosting door True

VMware neemt patchspecialist Shavlik over

 

VMware, leverancier van virtualisatiesoftware, neemt voor een onbekend bedrag Shavlik Technologies over. Shavlik levert beheer- en patchsoftware voor on-premise en SaaS-omgevingen. Hiermee kunnen organisaties hun ict-omgevingen beheren en monitoren in virtuele en cloudomgevingen.

Shavlik Technologies is een softwareleverancier voor patchmanagement, antivirus en antispyware (Shavlik NetChk Protect), security compliance en configuratiemanagement, het auditing-beleid en naleving daarvan (Shavlik NetChk Configure) voor Windows Server en desktop. De oplossingen van Shavlik automatiseren onder andere het detecteren van ontbrekende patches, virussen en spyware en instellingen die niet conform het securitycompliance-beleid zijn.

VMware Go Pro

Beide partijen werken al met elkaar samen. Zo is VMware Go Pro ontwikkeld in samenwerking met Shavlik Technologies, waarbij gebruik werd gemaakt van de expertise van Shavlik in ict- en patchmanagement voor SaaS- en on-premise oplossingen. VMware gaat de software van Shavlik gebruiken voor beheer in de cloud. Eerder kocht VMware SlideRocket, leverancier van SaaS-gebaseerde presentatiesoftware, dat aangeboden wordt vanuit de cloud.

Shavlik Technologies wordt in Nederland vertegenwoordigd door SRC Software Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3945882). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.