Managed hosting door True

Copaco Nederland distribueert Eminent

 

ICT distributeur Copaco Nederland start met de verspreiding van het domoticasysteem e-Domotica van het Nederlandse merk Eminent. De distributieovereenkomst tussen Copaco Nederland en Eminent gaat per direct in.

De distributieovereenkomst met Eminent stelt Copaco Nederland in staat om meer focus te leggen op domotica-oplossingen. In een vroeg stadium bleek Eminent het uitgelezen merk te zijn om dit te realiseren, met het domoticasysteem e-Domotica. Voor Eminent betekent de samenwerking een nieuwe stap in de uitbreiding van het distributiekanaal. Eminent streeft naar een gezonde balans tussen broadline distributeurs en specialistische distributeurs om continue groei van het merk te realiseren. Dankzij de samenwerking met Copaco Nederland ziet Eminent nieuwe mogelijkheden om in te spelen op de behoefte van de gespecialiseerde computerreseller naar een innovatieve en betaalbare domotica-oplossing.

Het complete home automation systeem e-Domotica van Eminent zorgt voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Via het gebruiksvriendelijke control panel bedient de gebruiker apparatuur in huis en het alarmsysteem inclusief camerabewaking. Aangezien e-Domotica uiterst betaalbaar is, is het toegankelijk voor velen.

"Wij hebben met e-Domotica van Eminent direct een professionele oplossing aan ons assortiment toegevoegd.", aldus Dennis Hubers, Product Manager bij Copaco Nederland. "Hiermee kunnen wij ons onderscheiden in service, kennis en producten. We kunnen optimaal voorzien in de vraag vanuit de markt. Samen met Eminent gaan we zorgdragen voor een veilige en comfortabele huisomgeving."

"Het is ons een genoegen om de distributie van e-Domotica aan Copaco toe te vertrouwen. De behoefte aan comfort in huis en beveiliging tegen brand en inbraak is groot in Nederland. Het is daarom belangrijk dat e-Domotica op grote schaal verkrijgbaar is en daar gaan wij samen met Copaco aan werken", aldus Marc Pannebakker, Marketing Director bij Eminent.

Gespecialiseerde computerresellers kunnen per omgaande terecht bij Copaco voor de domotica-oplossingen van Eminent. Voor het verdere aanbod van Eminent producten volgt Copaco het strategische portfolio van het merk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3942423). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.