Managed hosting door True

VMware neemt SlideRocket over

 

VMware neemt voor een onbekend bedrag SlideRocket over, een Amerikaanse leverancier uit San Francisco die presentatiesoftware vanuit de cloud aanbiedt. SlideRocket wordt onderdeel van VMware’s zakelijke eindgebruikersportfolio dat software levert voor cloud computing.

Met SlideRocket kan een online interactieve presentatie worden gemaakt die op een website kan worden geplaatst. Gebruikers kunnen met een webgebaseerde interface een publicatie maken, online zetten en sturen naar andere mensen die aanvullingen kunnen geven. SlideRocket-software kan verder snel data van uit Twitter, Google Spreadsheets en andere online bronnen genereren.

De software van SlideRocket is geschikt voor desktops, notebooks, tablets en smartphones. SlideRocket wordt wereldwijd gebruikt door twintigduizend bedrijven met in totaal direhonderdduizend gebruikers, aldus Chuck Dietrich, ceo van SlideRocket.

View, ThinApp en Zimbra

SlideRocket wordt onderdeel van VMware's zakelijke eindgebruikersportfolio dat software levert voor cloud computing. Dit portfolio bestaat uit VMware View (desktopvirtualisatie) ThinApp (applicatievirtualisatie) en Zimbra (e-mail- en kantoorsoftware).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3939686). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.