Managed hosting door True

EMC laat cloud aan partners over

 

EMC, speler op het gebied van informatie-infrastructuur oplossingen, heeft het Velocity Solution Provider programma geïntroduceerd. Dit programma helpt partners oplossingen voor de cloud aan te bieden. EMC zegt dat clouddiensten aan partners over te laten, het wil zich beperken tot het leveren van producten voor de cloud.

Dit zegt Nicolas Leblanc, verantwoordelijk voor EMC's EMEA channel en mid-market. Het EMC Velocity Solution Provider programma helpt partners om zaken te doen op het gebied van cloud computing. Met het programma van EMC kunnen service providers EMC-gebaseerde private en publieke clouds ontwerpen, bouwen en aanbieden. Partners krijgen van EMC steun op het gebied van marketing, opleidingen en verkooptools.

EMC stelt later een Service Provider accreditatie aan binnen het Velocity Solutions Provider Programma. Deze accreditatie is voor value added resellers die meer actief willen worden als service provider en clouddiensten willen aanbieden.

Leblanc benadrukt dat EMC hiet liefst zoveel mogelijk via partners wil verkopen en dat de organisatie daarop is ingericht met een partner enablement team en steun van interne accountmanagers. Veel groei met partners is mogelijk in de enterprise en midmarket. In het eerste kwartaal van 2011 kwamen volgens LeBlanc 900 nieuwe klanten erbij die producten en diensten van partners afnemen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3939356). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.