Managed hosting door True

Apple wil winkel in hoofdkantoor Amsterdam

 

Apple Nederland opent een grote Apple Store in zijn hoofdkantoor, dat is gevestigd in het monumentale Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit meldt de website One More Thing (OMT). Op de website van Apple Nederland staan vacatures voor bedrijfsleider, manager en voorraadbeheerder. Ook zijn er functies zoals ‘Creative’, ‘Specialist’, ‘Solution Engineer’ en ‘Genius’.

De vacatures maken geen melding van een locatie of startdatum, maar One More Thing schrijft dat het vacatures betreft voor het Hirschgebouw op het Amsterdamse Leidseplein.

Apple zelf geeft geen commentaar, maar er zijn bouwplannen voor de Apple Store te bekijken via de Amsterdamse welstandscommissie. Er komt onder andere een grote glazen trap. De commissie en Minister Bijsterveldt (OCW) hebben negatief geadviseerd over aanpassingen voor de Apple Store in het monumentale Hirschgebouw. Maar het stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam heeft geen bezwaar. De winkel moet ergens in de loop van 2011 open gaan.

Apple Benelux

Apple Benelux heeft zijn hoofdkantoor in 2010 verplaatst van Bunnik naar het Hirschgebouw . Volgens Het Parool huurt Apple daar een ruimte van 1700 vierkante meter. In Bunnik had de fabrikant 600 vierkante meter.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3939061). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.