Managed hosting door True

EMC partnerprogramma Information Intelligence Group

 

EMC, speler op het gebied van informatie-infrastructuur oplossingen, kondigt een nieuw partnerprogramma aan voor oplossingen uit het Information Intelligence Group (IIG)-portfolio.

Met het programma worden bestaande en nieuwe EMC-partners geholpen deze producten te verkopen, implementeren en ondersteunen. Hierbij gaat het onder meer om Enterprise Content Management-toepassingen, Documentum xCP en Information Governance SourceOne-oplossingen.
Het IIG-partnerprogramma sluit aan bij het EMC Velocity-programma. Partners die geaccrediteerd zijn als EMC Proven Professionals kunnen daarmee IIG's software en services leveren.

IIG resellers kunnen de oplossingen direct bij EMC inkopen of via een EMC Velocity distributeur. Partners worden getraind, gecertificeerd en uitgerust met de noodzakelijke kennis en kunde om wereldwijde klanten de kwaliteit, meerwaarde en service te bieden die zij van EMC verwachten. Met het IIG-partnerprogramma hebben EMC-partners toegang tot ondersteuning van IIG-productontwikkelaars en professionele certificering.

System Integrators en ISV's
Verder krijgen system integrators en ISV's met het partnerprogramma de mogelijkheid complete oplossingen en hosted diensten te ontwikkelen die het portfolio van IIG aanvullen. Speciaal hiervoor introduceert EMC het predicaat EMC Certified Solution waarmee oplossingen ontwikkeld door partners gevalideerd worden door EMC solution architects en een certificeringpartner. EMC Certified Solution vervangt het Designed for EMC Programma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3939045). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.