Managed hosting door True

iLogix Nederland wijzigt naam in DataLogix

 

Met ingang van maandag 16 mei aanstaande gaat iLogix Nederland verder als DataLogix. De naamswijziging gaat gepaard met de introductie van een nieuwe corporate identiteit met behoud van dezelfde betrokkenheid, expertise en creativiteit op gebied van file en content storage oplossingen. Klanten, leveranciers en medewerkers ondervinden nauwelijks hinder van de wijziging.

'De naamswijziging is het gevolg van de getroffen schikking met een collega IT organisatie. Om te voorkomen dat er in de toekomst verwarring zou kunnen ontstaan tussen de twee organisaties voeren wij per maandag 16 mei 2011 onze nieuwe naam in', aldus Jochem Steman, directeur van DataLogix. 'De naamswijziging heeft geen enkele impact voor onze klanten, onze mensen en onze leveranciers. Hetzelfde team van deskundige professionals blijven werken aan het adviseren, implementeren en beheren van storage management oplossingen. Vanuit een gezonde financiële basis in combinatie met innovatieve slagkracht en de bewezen betrouwbaarheid, zal DataLogix zicht blijven richten op file & content oplossingen.'

Introductie nieuwe identiteit
De introductie van de nieuwe identiteit van DataLogix zal 17 mei, op een frisse manier, tijdens het Hitachi Information Forum plaatsvinden. Dit jaarlijkse event van Hitachi Data Systems vindt plaats in DeFabrique te Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3938185). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.