Managed hosting door True

Manager verlaat bedrijf binnen half jaar tijd

Chris Jansen verlaat Exact Nederland

 

De directeur van de Nederlandse organisatie van bedrijfssoftwareleverancier Exact, Chris Jansen, verlaat het bedrijf. Jansen vervulde zijn directeurspost sinds november 2010. In 2009 was hij kort directeur van Ordina Nederland maar stapte na vier maanden op. Eerder kondigde Exact-ceo Martijn Janmaat aan dat hij per 1 september 2011, na een jaar van dienst, zijn functie neerlegt.

Een woordvoerder van Exact meldt dat Jansen op tijdelijke basis is benoemd tot directeur Nederland. 'Het bedrijf en Jansen zijn na een half jaar tot de conclusie gekomen dat ze onvoldoende bij elkaar passen.'

Jansen verliet Ordina na een verschil van inzicht. Hij werkte daarvoor onder andere bij dienstverlener Logica, waar hij vijf jaar lang de functie bekleedde van directeur nutsbedrijven en telecommunicatie. Daarvoor was hij onder andere in dienst bij hardwareleverancier en dienstverlener van betaalsystemen NCR en werkte hij zestien jaar bij ict-leverancier HP.

Jansen maakte ook onderdeel uit van het uitvoerend comité dat de strategie van het bedrijf bepaalt. In december 2010 presenteerde Exact onder leiding van de nieuwe ceo een nieuwe bedrijfsstrategie. Het bedrijf richt de internationale organisatie anders in, ontwikkelt software voor specifieke branches en schoof de plannen voor internationale uitbreiding van online boekhoudpakket Exact Online op de lange baan.

Het is al jaren onrustig aan de top van Exact.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3932014). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.