Managed hosting door True

Ordina-topman Kasteel stapt op

 

Ronald Kasteel, ceo van ict-automatiseerder Ordina, stapt per 1 september 2010 op. Kasteel werkte ruim 22 jaar bij Ordina waarvan de laatste twaalf jaar als ceo en voorzitter van de raad van bestuur. Over zijn positie als ceo werd al enige tijd gespeculeerd. Kasteel wordt vervangen door Stépan Breedveld die sinds november 2010 bestuurslid bij Ordina is. Breedveld is nu nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland. Daarvoor was hij werkzaam bij The Boston Consulting Group.

In een persverklaring wordt de reden van vertrek niet verder onderbouwd dan dat 'Ronald Kasteel en de raad van commissarissen het een goed moment vinden om een nieuwe ceo en voorzitter van de raad van bestuur te benoemen'.

Onrustig

Het is al jaren onrustig in de top van Ordina. Het bedrijf boekte in 2010 een verlies van 7 miljoen euro. Eind 2010 gaf het bedrijf in vier maanden tijd twee keer nieuwe aandelen uit om de rente op een lening uit 2009 te betalen. Ordina verkocht zijn belang in Finext. Integer en Ormit werden voor respectievelijk 3,3  miljoen euro en 11,7 miljoen euro verkocht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3928219). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.