Managed hosting door True

Dell introduceert Premier Partner en Preferred Partner

 

Dell introduceert een verbeterde structuur van zijn PartnerDirect-programma voor channel-partners. De nieuwe structuur heeft ten doel om partners beter in staat te stellen om klanten toegevoegde waarde te bieden, en hen te belonen voor hun investeringen in belangrijke oplossingen van Dell. Daarnaast moet het programma helpen om hun bedrijfsgroei en winstgevendheid te verbeteren.

Het nieuwe programma wordt op 9 mei wereldwijd van kracht. Het biedt meer beloningen voor certificeringen en trainingen, waaronder uitgebreide mogelijkheden voor het registreren van deals, marketing en technische ondersteuning. Bovendien bevat het programma specifieke maatregelen voor de bescherming van klanten (LOB: Line of Business-registratie).

"Deze nieuwe voordelen zijn het resultaat van rechtstreekse feedback van onze partners", aldus Erik Preisser, Channel Director Benelux. "Partners die in Dell investeren kunnen een beroep doen op verbeterde incentives en voordelen die hun kansen op succes vergroten. Dit alles is mogelijk wegens het succes dat wij dankzij onze partners met ons PartnerDirect-programma hebben weten te boeken."

Nieuwe niveaus voor gecertificeerde partners

De nieuwe structuur van PartnerDirect voor gecertificeerde partners is opgebouwd uit twee niveaus: Premier Partners en Preferred Partners. Partners die een van de certificeringen van Dell Partners hebben behaald (Enterprise Architecture, Networking & Security en Systems Management) krijgen - afhankelijk van hun toewijding en training - de status van Premier of Preferred Partner toegekend.

Dell heeft kleine wijzigingen in zijn certificeringen aangebracht om partners te blijven belonen voor hun investeringen in belangrijke oplossingsgebieden. De certificeringen Networking & Security en Systems Management blijven ongewijzigd. Enterprise Architecture zal in twee certificeringen worden opgesplitst: Storage en Servers.

Dell Premier Partners: Premier Partners geven blijk van de grootst mogelijke toewijding, hebben twee certificeringen van Dell behaald en halen een minimaal jaarlijkse omzetdrempel. De voordelen zijn onder meer kortingen op bepaalde producten, het hoogste niveau van ondersteuning met vekoop en marketing, een periode voor dealregistratie van 180 dagen, onbeperkte gelijktijdige registratie van deals, mogelijke toegang tot door Dell gegenereerde leads en prioriteitstoegang tot Resource Desk.

Dell Preferred Partners: Preferred Partners, voorheen Dell Certified Partners, zijn erkende experts in belangrijke oplossingen van Dell, hebben minimaal één Dell-certificering behaald en committeren zich om een minimale jaarlijkse omzetdrempel te halen. Nieuwe voordelen zijn onder meer een verbeterde periode voor dealregistratie (120 dagen), met inbegrip van uitgebreide dealregistratie voor opslagproducten en toegang tot door Dell gegenereerde leads.

Dell Registered Partners: De voordelen voor Dell Registered Partners blijven ongewijzigd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3926381). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.