Managed hosting door True

Circle Software levert Asten en Someren DMS

 

Circle Software gaat de gemeenten Asten en Someren een document management systeem (dms) inclusief workflowmanagement-applicatie leveren. Het Eindhovense softwarehuis won de aanbesteding van drie andere kandidaten. De klus vertegenwoordigt een waarde van bijna een half miljoen euro.

De gemeenten Asten en Someren willen de bedrijfsvoering vergaand te digitaliseren om de dienstverlening richting burgers en bedrijven te verbeteren. Daarnaast willen zij een efficiëntere bedrijfsvoering creëren.

Van papier naar digitaal

Het dms en de workflowmanagement-applicatie moeten deze digitaliseringslag gaan realiseren. Het systeem gaat de documentaire informatievoorziening overschakelen van papier naar digitaal. Daarbij spelen niet alleen archiefaspecten, zoals ordening en toegankelijkheid van informatie, een rol, maar tevens bedrijfseconomische aspecten.

Bij het toekennen van de aanbesteding keken Asten en Someren voor 30 procent naar de prijs. Vervolgens werd gekeken naar het implementatieplan, het opleidingsplan en het service- en supportplan. Tot slot speelde functionaliteit en presentatie nog een rol.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3926082). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.