Managed hosting door True

Comparex Nederland gaat verder als SLTN

 

Comparex Nederland gaat vanaf 15 mei 2011 verder als SLTN. De infrastructuurdienstverlener zag zich genoodzaakt de naam van het zusterbedrijf aan te nemen nu de internationale Comparex-groep, waar Comparex Nederland geen deel meer vanuit maakt, heeft bekendgemaakt dat licentiespecialist PC-Ware ook Comparex gaat heten. Dit leverde een verwarrende situatie op in Nederland, die beide bedrijven nu denken op te lossen.

TDM Holdings nam in 2007 Comparex en SLTN over en in 2009 kregen die twee bedrijven de naam TDMi mee. In datzelfde jaar wist Eugène Tuijnman het Benelux-deel van Comparex en SLTN via een management buy-out in handen te krijgen. Beide bedrijven gingen in de Benelux op eigen kracht verder, los van hun Duitse moeder. Comparex nam echter wel de bedrijfsnaam en het logo in licentie af van de internationale Comparex-groep. PC-Ware valt op zijn beurt weer onder de internationale Comparex-groep en gaat vanaf het najaar onder andere in Nederland Comparex heten.

Geen enkele gevolgen

‘Een onnodig verwarrende situatie in Nederland', meent SLTN- en Comparex Nederland-directeur Eugène Tuijnman. ‘Dit zagen we al aankomen en daarom waren wij al begonnen ‘ons' Comparex onder te brengen bij SLTN. De internationale aankondiging dat PC-Ware Comparex gaat heten, kwam op deze korte termijn wel als een verrassing. Voor ons maakt het niks uit, we gaan nu alleen versneld Comparex Nederland omdopen tot SLTN. Voor de huisvesting of het personeel heeft dit geen enkele gevolgen.'

Eerder zei Benelux-directeur Marc Betgem van PC-Ware dat hij er vertrouwen in heeft dat de onduidelijkheid rondom de naam Comparex Nederland opgelost zou worden. Tuijnman bevestigt dit. ‘Betgem is net zo verrast over deze plotselinge aankondiging als ik, maar we gaan het goed oplossen. Comparex Nederland wordt vanaf 15 mei 2011 SLTN en PC-Ware Benelux gaat vanaf september verder als Comparex.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3925458). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.