Managed hosting door True

PC-WARE tekent SAP Business Objects VAR contract

 

Handen schudden

PC-WARE Information Technologies uit Amsterdam heeft onlangs het SAP Business Objects Value Added Reseller (VAR) contract getekend. Door ondertekening hiervan is PC-WARE in staat, naast SAP ERP, ook het SAP Business Objects (BO) portfolio te verkopen aan zijn klanten.

PC-WARE zal zich met de volledige SAP software stack voornamelijk gaan richten op de overheidssector, waar het naar eigen zeggen 'uitstekende relaties' heeft. Om dit partnership kracht bij te zetten zal SAP Nederland dit jaar voor het eerst aanwezig zijn tijdens de PC-WARE Experience op 17 mei aanstaande in Artis, Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3922501). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Wat een onzin 'uitstekende relaties'... tot nu ben ik totaal niet over PC-ware te spreken, Ik vraag me af wie die tevreden klanten zijn. Want stiekem hoop ik bij de volgende aanbesteding we nooit meer bij deze toko hoeven te zijn voor onze licenties.
Hun nederlandse afdeling bestelt intern hun licenties via een intern order systeem via de duitse pc-ware.
Dit veroorzaak gigantische vertragingen.
Uiteindelijk om mijn zaken snel geregeld te krijgen ben ik direct met account managers van MS gaan schakelen Als ik op PC ware had moeten wachten had mijn interne klant 2-4 dagen langer niet kunnen inloggen.

Hiernaast zouden zei ook een advies taak op licentie beheer moeten hebben, tot op heden hebben wij nog nooit maar dan 1 afspraak met deze toko gehad mbt onze licenties... Zegt genoeg denk ik. ....

Geachte Anoniempje,

Ondanks het feit dat ik uw reactie begrijp vind ik het jammer dat u niet direct met mijzelf contact hebt opgenomen. PC-Ware heeft binnen haar organisatie diverse mogelijkheden om dit soort klachten te ventileren tot aan directie niveau aan toe. Graag zou ik met u in een dialoog kijken hoe wij elkaar kunnen helpen om dit in de nabije toekomst te kunnen voorkomen.

U kunt mij bereiken via ricardo.koelemij@pc-ware.nl , ik hoop dat u bereid bent dit in een face to face gesprek toe te lichten.

Ik hoop op een positieve reactie van uw kant.

Met vriendelijke groet

Ricardo Koelemij
Commercieel Directeur PC-Ware Nederland

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.