Managed hosting door True

Partnership tussen Qwise en PC-WARE

 

Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, en PC-WARE, een IT-licentiespecialist, zijn gestart met een intensieve samenwerking.

De bedrijven zien hun klanten als de grote winnaars van het partnership, omdat ze elkaars portfolio aanvullen. PC-WARE voegt gespecialiseerde ondersteuning en kennis op het gebied van licenties toe en Qwise voegt een breed pakket aan virtualisatiediensten en -advies en cloudoplossingen toe.

PC-WARE en Qwise werkten al op projectbasis samen, maar hebben nu hun samenwerking geïntensiveerd en geformaliseerd. Dankzij PC-WARE hebben de klanten van Qwise direct toegang tot de licentiekennis en de expertise in Software Asset Management. De klanten van PC-WARE profiteren door de samenwerking van bredere ondersteuning en service in met name virtualisatie- en cloudtrajecten, aldus de twee partners. PC-WARE en Qwise trekken tevens gezamenlijk op bij het werven van nieuwe klanten

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3921332). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.