Managed hosting door True

SCC organiseert groot relatie evenement

 

Op dinsdag 10 mei organiseert SCC een groot relatie event in het eigen pand in Bodegraven. Inspirerende lezingen, presentaties en demo's over verschillende thema's die deze dag aan bod komen, zullen in het teken staan van 'Scoor met ICT'. Deelname aan deze dag is gratis.

In een aantal break-out sessies zullen actuele ICT-onderwerpen aan bod komen zoals Desktopvirtualisatie, Server- en storageconsolidatie en Managed Services. In deze sessies worden de aanwezigen door SCC en de samenwerkende partner bijgepraat over de laatste technologiëen en ontwikkelingen. Door een krachtbundeling van kennis en expertise is SCC met haar partners in staat een interessante en interactieve sessie aan te bieden, gebaseerd op de praktijk.

Key note Erik Ubels (Chief Information Officer, Deloitte) zal spreken over de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied, kostenbesparingen en optimaal rendement. Humberto Tan zal een lezing houden, genaamd 'Business en Topsport' waarin hij in zal gaan op rendement, investeringen en optimalisatie.

Naast de presentaties, lezingen van de keynote speakers, een rondleiding door het logistieke centrum van, krijgen de aanwezigen de unieke kans op de informatiemarkt in één keer kennis te maken met de vele partnerships die SCC rijk is. Tevens wordt er onder de aanwezigen de nieuwe iPad 2 verloot.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3920805). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.