Managed hosting door True

Actebis heeft een nieuwe website

 

Distributeur Actebis Computers introduceert een compleet nieuwe website. Met name een meer gebruiksvriendelijker en doelgerichter gebruik voor de reseller staan hierbij centraal.

Vanaf vandaag is de compleet nieuwe website beschikbaar voor de reseller. Door middel van diverse functionaliteiten, speciaal ontworpen voor resellers, is onder andere het navigeren en het zoeken enorm verbeterd. Door het toevoegen van iDEAL wordt ook betalen vanaf nu sneller en gemakkelijker.
Dominick Joosten, Marketing & E-Business Manager bij Actebis: "Wij hadden een uitgebreide lijst van verbeterpunten met betrekking tot onze oude website. Het resultaat is een nieuwe website waarbij gebruiksvriendelijkheid en met name het gemakkelijk en snel kunnen navigeren centraal staat. Ook bleek uit ons imago- en klanttevredenheidsonderzoek afgelopen december dat deze verbeterpunten belangrijk waren volgens onze resellers. Dit signaal inclusief onze eigen bevindingen, gaf ons de reden om hier extra veel aandacht aan te besteden tijdens de ontwikkeling."

Joosten vervolgt: "Om de wensen van onze resellers actueel te houden, zijn wij in in het laatste kwartaal van 2010 gestart met het Actebis Callcenter. Dit team inventariseert continu bij onze resellers verbeterpunten en past ons marketingprogramma hierop aan. Dit alles past fundamenteel bij onze sales- en marketingstrategie waarop ook onze nieuwe website gebaseerd is. Vandaag de dag wil een reseller niet meer overspoeld worden met e-mails en acties die voor hem geen toegevoegde waarde hebben, maar staat een persoonlijke benadering door middel van gesegmenteerde e-marketing centraal. Daardoor is onze marketing gericht op de specifieke reseller uiterst belangrijk. Om de komst van de nieuwe website te vieren, pakt Actebis uit door al onze klanten één maand gratis verzendkosten op webshop orders aan te bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3919431). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.