Managed hosting door True

BuyOnline lanceert nieuwe website

 

BuyOnline, leverancier van IT-producten voor de grootzakelijke markt en (semi)overheden, heeft een nieuwe website (www.buyonline.nl) gelanceerd. Na de aanpassing van de huisstijl en de corporate identity, is de komst van deze nieuwe website een logische vervolgstap. Met een nieuwe vormgeving en indeling geeft de website duidelijk inzicht in de producten en diensten van BuyOnline op het gebied van IT-inkoop.

Volgens General Manager Laurent van der Palm is de nieuwe website het fundament voor de verdere groei van de organisatie. "Sinds vorig jaar zijn we bezig geweest met de herpositionering van BuyOnline. Dit heeft zich eerder geuit in de aanpassingen van de huisstijl in de introductie van de pay-off ‘wij denken & doen IT'. De nieuwe website sluit nu goed aan bij wie we zijn en wat we willen uitstralen: persoonlijk, deskundig en betrouwbaar. Met kennis van zaken, uitstekende service en een persoonlijke aanpak voorziet BuyOnline in de totale ICT-behoefte."

Naast het productenaanbod en wat BuyOnline voor organisaties kan betekenen, kunnen websitebezoekers nu ook meer informatie vinden over actuele berichtgeving uit de ICT-branche. Laurent van der Palm hierover: "als onafhankelijke intermediair zijn wij continu op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de ICT-branche. Denk aan uitdagingen op het gebied van cloud computing, virtualisatie en veiligheid. Via het nieuwsoverzicht,de nieuwsbrief en verschillende Social Media gaan wij graag de dialoog aan over actuele thema's die momenteel bij vele IT-afdelingen spelen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3918035). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.