Managed hosting door True

Datad Automatisering ontvangt Dell IDM Award

 

Datad automatisering heeft tijdens de Dell Solution Club in Antwerpen de Award voor snelst groeiende Intelligent Data Management Partner ontvangen.

Dell's IDM portfolio bestaat o.a. uit EqualLogic, Compellent, Powervault en DX 6000 CAS Storage. Datad was in FY 2011 zeer succesvol met de verkoop van Dell Storage en realiseerde de snelste groei op IDM gebied. Rody van Egmond, Sales Director Datad: 'Wij zijn als Datad zeer vereerd met deze Award van Dell. Door ons single vendor beleid hebben we focus en een diepgaand kennisniveau in huis welk ons in staat stelt om onze klanten optimaal te adviseren als het gaat om virtualisatie, backup en storage. Onafhankelijk of dit on premise of in the cloud is. Het Dell IDM portfolio past perfect in die filosofie.'

Het Dell PartnerDirect programma is ontwikkeld met als doel partners te ondersteunen bij het creëren van marktvraag, realiseren van wederzijdse omzet en het genereren van een uitstekende klantervaring. Een duidelijke structuur, vereenvoudigd beheer en één aanspreekpunt voor efficiënte transacties helpen partners meer aandacht op klanten te richten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3918007). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.