Managed hosting door True

Digacom wijzigt naam in BAM Techniek-ICT

 

Digacom, een dochteronderneming van BAM Techniek, wijzigt per 1 mei 2011 zijn bedrijfsnaam in BAM Techniek-ICT. Digacom is specialist op het gebied van (tele)communicatie, beveiliging en internet. Het Nieuw-Vennepse bedrijf is in 2009 overgenomen door BAM Techniek. Het betreft alleen een naamswijziging.

Met de naamswijziging wil Digacom meeliften op de merknaam van BAM Groep. BAM Techniek-ICT richt zich vooral op gebouwgebonden installaties, gebruikerssystemen en via ip-geïntegreerde gebouwsystemen voor onder meer communicatie, beveiliging, klimaatbeheersing, verlichting en beheer.

Van Gogh-museum

Eind 2009 werd bekend dat Digacom verschillende locaties van het Van Gogh-museum en het Haagse Museum Mesdag mocht gaan voorzien van ip-telefonie gebaseerd op Cisco-technologie. Het oude telefoonsysteem was niet meer toereikend en de grenzen aan de capaciteit waren bereikt waardoor medewerkers extern slechter bereikbaar waren. Het bedrijf deed ook nationale projecten bij onder meer Eigen Haard, FNV en Qube en internationale projecten bij onder andere Fetim Groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3915713). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.