Managed hosting door True

SAP-dienstverlener Magnus koopt TopForce

 

Handen schudden

SAP-dienstverlener Magnus uit Naarden koopt branchegenoot TopForce uit Rotterdam. Donderdag 28 april 2011 worden de contracten ondertekent, vertelt managing director van Magnus Edwin Ardon aan Computable. Door de inlijving van TopForce ontstaat een dienstenbedrijf met ongeveer 130 medewerkers. Het personeel van het overgenomen bedrijf blijft actief vanuit Rotterdam.

Ardon vertelt dat Magnus door de overname de kennis van gebruikerservaring met SAP-software en het centraal stellen van de gebruiker combineert met de meer procesondersteunende en bedrijfsmatige benadering van Magnus. De partijen tekenden eerder een principe-overeenkomst voor de overname. Ardon schat dat zijn bedrijf door een ruimer aanbod van diensten en kennis sterker staat in de adviesmarkt voor SAP-bedrijfssoftware.

Magnus richt zich op de vijfhonderd grootste bedrijven van Nederland. In 2010 kocht het bedrijf uit Naarden de SAP-adviesactiviteiten van Inter Access. Per 1 maart 2010 traden 36 SAP-consultants van Inter Access in dienst bij Magnus.

Ontslagen TopForce

TopForce ontsloeg begin april 2011 een kwart van het personeel nadat de verwachtte vraag naar SAP-diensten uitbleef. Het in 1999 opgerichte bedrijf richt zich voornamelijk op advisering over business intelligence (bi), portals en content management systemen (cms). Het is onder andere SAP-partner voor Netweaver en business Intelligence van Business Objects.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3909968). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.