Managed hosting door True

Ctac ontwikkelt en beheert SAP-maatwerk TNT

 

Postbedrijf TNT Post heeft een overeenkomst gesloten met SAP-dienstverlener Ctac uit Den Bosch. De dienstverlener ontwikkelt en beheert sinds 1 april 2011 de SAP-maatwerkapplicaties van het postbedrijf. TNT Post verzorgt zelf het functioneel beheer. De overeenkomst heeft een looptijd van een jaar met een optie tot verlenging.

Het gaat om beheer en ontwikkeling van SAP-maatwerkapplicaties voor logistiek en financiën. Het postbedrijf gebruikt bijvoorbeeld bedrijfsspecifieke rapportages.

Ctac biedt de dienstverlening aan vanuit zijn SAP Software Ontwikkelstraat. Het bedrijf hanteert daarbij zijn eigen software-ontwikkelstandaarden. Ctac gebruikt die ontwikkelstraat ook voor andere klanten.

Volgens Ctac-directeur Henny Hilgerdenaar kloppen bedrijven steeds vaker aan voor beheerdiensten van SAP-maatwerk. 'Voor de uitbesteding van ontwikkelwerk en het beheer van SAP-maatwerk zijn we met meerdere partijen in gesprek. Ik kan alleen nog geen namen noemen', aldus de directeur van de dienstverlener.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3906463). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.