Managed hosting door True

Windmark verwelkomt Nederlandse reseller Matrix42

 

Windmark, de Benelux-distributeur van system en service managementsoftware Matrix42, heeft een overeenkomst gesloten met Q&A ICT Dienstverlening voor de wederverkoop van de beheersoftware van Matrix42.

Q&A ICT Dienstverlening helpt haar klanten met het beheer van de ICT-infrastructuur door middel van IT-professionals en projectondersteuners. Mark-Jan Senneker, mede-eigenaar van Windmark is verheugd over de samenwerking. "Q&A ICT Dienstverlening is een bijzonder competent bedrijf dat met behulp van Matrix42 hun dienstverlening gaat uitbreiden en ondersteunen."

Ook Wim de Hoogt, directeur van Q&A is content met het nieuwe product in zijn bedrijfsportfolio: "Met Matrix42 bieden we onze klanten een gebruiksvriendelijke manier om hun desktops optimaal te beheren. De samenwerking met Windmark geeft ons de mogelijkheid onze klanten nog beter te bedienen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3901297). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.