Managed hosting door True

Human Inference voert ontslagronde door

 

De Arnhemse leverancier van software voor het analyseren en verbeteren van datakwaliteit, Human Inference, voert een reorganisatie door. Volgens een betrokkene verdwijnen ongeveer twintig banen. Directeur Winfried van Holland wil niet zeggen om hoeveel en welke functies het gaat. Hij vindt dat ongepast ten opzichte van de ontslagen medewerkers. Volgens het bedrijf is de reorganisatie onderdeel van een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

De leverancier richtte de afgelopen maanden zijn productaanbod in op het leveren van diensten en werkt voor de internationale uitbreiding vaker samen met partners.

Eerder werd bekend dat directeur Sabine Palinckx per april 2011 is vervangen door Winfried van Holland. Hij was voorheen technisch directeur bij het bedrijf. Volgens de leverancier en Palinckx zijn beide partijen in goed overleg uit elkaar gegaan.

ING

Het 25-jarige Human Inference levert software voor verbetering van datakwaliteit. De programmatuur is gebaseerd op natuurlijke taalverwerking en toegesneden op grote databases.

Het bedrijf heeft 250 klanten, waaronder Aegon, ANWB, Achmea, Essent, ING, De Telegraaf en Wehkamp. Het bedrijf heeft, naast de hoofdlocatie in Arnhem, vestigingen in België, Engeland, Duitsland en is vertegenwoordigd in Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Maleisië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3901227). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.