Managed hosting door True

Nieuwe website Protinus IT live

 

Samen met het opduiken van een oude bekende, duikt een nieuw bedrijf met de naam Protinus IT op. "We zijn al een tijdje in business, en niet met de minste organisaties, maar hebben bewust gewacht met het live brengen van onze propositie. We doen iets volledig nieuws en dat vergt zorvuldigheid en vooral goed luisteren naar wat de markt, onze klanten nodig hebben, aldus Marcel Nulden, medeoprichter van het bedrijf.

De nieuwe website van Protinus IT is nu live. Protinus IT is in 2010 opgericht door een groep ervaren IT-ondernemers en IT-specialisten die van mening zijn dat het tijd is voor een nieuwe manier van IT-sourcing. Tegelijkertijd met de corporate site introduceert ze de Protinus Portal die haar klanten ondersteunt om contractmanagement te vereenvoudigen en te optimaliseren. Protinus IT helpt organisaties met ‘Managed Sourcing'. Kortweg uitgelegd is dat het direct beschikbaar en beheersbaar maken van alle IT-producten, software, diensten en aanbieders die nu op nog via veelvouden aan oude contractvormen worden gesourced en beheerd.

"Om gek van te worden en niet meer van deze tijd", zegt Nulden."Organisaties moeten veel te veel contracten afsluiten en beheersen. Allemaal met hun eigen looptijden en kleine lettertjes. Daar gaat veel te veel kostbare tijd aan vooraf. En, tijdens zo'n contractperiode kunnen klanten vaak geen kant meer op, en worden ze, zoals dat zo mooi heet, ‘teruggemanaged' Er is dan eigenlijk nauwelijks nog sprake van concurrentiestelling". Nulden vindt dat dat niet meer past in deze sneller wordende wereld waarin organisaties juist wendbaar moeten zijn.

"Protinus IT en heeft zich ten doel gesteld de ‘best of breed' uiteindelijk zelfs online te brengen. Als je als aanbieder traditioneel naar de markt kijkt, dan zul je het gewaagd vinden wat Protinus IT doet". Nulden vervolgt: "Kijk je goed naar de sneller wordende wereld om ons heen en wat dat voor een geweldige impact heeft voor organisaties, de wendbaarheid van hun IT, dan zie je dat het écht anders moet. Onze klanten begrijpen ons goed en wij hen. Samen zijn we op weg naar baanbrekende methodieken om IT-sourcing voor organisaties simpeler, sneller, beter en vooral wendbaarder te maken. Protinus.nl is nu dus live en dat is nog maar een begin."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3897249). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.