Managed hosting door True

Insight distribueert InContinuum Software

 

InContinuum Software, ontwikkelaar en leverancier van innovatieve cloud computing en virtualisatiemanagement-oplossingen heeft een distributieovereenkomst gesloten voor de Nederlandse markt met Insight.

Insight gaat lokaal account management voor InContinuum's bekroonde CloudController virtualisatiesoftware verzorgen in de public cloud service provider markt.

CloudController is een webgebaseerd beheerplatform dat naadloos integreert met VMware vSphere/vCloud, Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V/SCVMM en open source-hypervisors. Bedrijven, Virtual Data Center-dienstenleveranciers, resellers en eindgebruikers automatiseren met deze oplossing configuratie, bestelling, facturatie, betaling, terugbetaling, levering, inzet, beheer, onderhoud, ondersteuning en rapportage van alle beheerde diensten via een privé-, publiek of hybride cloud-infrastructuurplatform.

'Als reseller van VMware, Citrix en Microsoft oplossingen zien wij CloudController als een prima aanvulling voor bestaande relaties met een cloud-omgeving. Tevens kunnen wij met deze virtualisatiesoftware onze service providers nog meer voordelen bieden op het gebied van Public Cloud dienstverlening', aldus Pim Bultman, Sales Manager Hosting Solutions Insight Benelux.

'Ons CloudController Enterprise Edition for Service Providers is een softwareplatform die veel voordelen voor public cloud dienstverleners levert. We hebben in het afgelopen jaar veel voortgang geboekt met deze typen eindgebruikers in zowel het binnen- als buitenland. Insight kent dit segment van de markt als geen ander en begrijp hoe service providers met hun software assets mee omgaan", zegt Phillip Hyde, CEO van InContinuum Software. "We zien al vroeg in 2011 een duidelijk versnelling van de behoefte aan cloud IaaS, PaaS en SaaS beheertools. De mogelijkheid om de service providers samen met Insight te bedienen is een ‘Win-Win' voor beide organisaties.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3897232). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.