Managed hosting door True

Strategische alliantie tussen TerraTec en Ulead

 

Multimediafabrikant TerraTec is een strategische alliantie met de softwareleverancier Ulead Systems aangegaan op het terrein van videomontage en dvd-productie.

De samenwerking gaat verder dan bundeling van producten. ‘Ook bij de productontwikkeling is toekomstige hardware van TerraTec met Ulead-software technologisch op elkaar afgestemd. En vice versa. Dit maakt totaaloplossingen mogelijk,’ aldus Armin Fendrich, bedrijfs- en marketingchef bij TerraTec Electronic.

Fendrich is zeer optimistisch over de samenwerking: ‘De strategische alliantie met Ulead zal de groeiende videomarkt van nieuwe dynamiek voorzien. Zowel van eindgebruikers als van de tussenhandel wordt aangedrongen op alternatieven.’ En daar TerraTec en Ulead nu gezamenlijk aan de weg timmeren, kan volgens Fendrich, het potentieel van synergie optimaal gebruikt worden.

Voor Axel Braun, Ulead’s marketingmanager Europa, is het ook overtuigend: ‘Video- en dvd-productie zijn de hot issues van dit moment. Dat geldt zowel voor hardware- als softwareoplossingen.’ Ulead en TerraTec werken al geruime tijd samen. ‘De onderlinge band tussen de twee bedrijven zal nog sterker worden,’ volgens Braun, ‘Wij bieden met de combinatie van hoogwaardige hardware en de volledige versies van bewezen klantvriendelijke software een productpallet, waarin het beste van beide werelden wordt gecombineerd met een top prijskwaliteitverhouding.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/389713). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.