Managed hosting door True

Scholten Awater levert Defensie hardware

 

Scholten Awater is door het ministerie van Defensie geselecteerd om eenmalig werkplekhardware te leveren. Het gaat om 1150 laptops, duizend port replicators en 1200 beeldschermen. De werkplekhardware wordt opgeslagen in het centrale magazijn van commandodienstencentra Ivent in Utrecht.

Scholten Awater werd door Defensie geselecteerd op basis van de laagste prijs. Defensie ontving in totaal zes inschrijvingen op de aanbesteding.

De gunning aan Scholten Awater staat los van de recente aanbesteding door Defensie voor werkplekapparatuur. Bijzonder aan die aanbesteding is dat het ministerie deze zelfstandig doet, los van de gemeenschappelijke rijksaanbesteding voor ict-diensten en -producten Easi2010. De reden: volgens het departement verschilt het eisenpakket van Defensie te veel met dat van de andere ministeries.

Ultimo Software Solutions

Naar nu blijkt heeft Defensie/Ivent ook begin maart nog een opdracht gegund, dit keer aan Ultimo Software Solutions. Het gaat om het onderhoud op Ultimo, additionele licenties, maatwerkaanpassingen, support en consultancy. Ultimo Software Solutions was de enige kandidaat voor de opdracht. De waarde van de opdracht bedraagt 380.000 euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3897039). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.