Managed hosting door True

Inter Access zoekt 100 nieuwe medewerkers

 

Ict-dienstverlener Inter Access zoekt in 2011 ten minste honderd nieuwe medewerkers. Dit aantal is deels ter compensatie van het verloop; Inter Access mikt op een groei van ongeveer veertig medewerkers dit jaar. De dienstverlener zoekt breed naar kandidaten: van architecten en ontwikkelaars, tot aan adviseurs, projectmanagers en accountmanagers.

Het bedrijf is vooral op zoek naar specialisten op het gebied van applicaties en infrastructuuroplossingen, die tevens beschikken over kennis van en ervaring in de voor Inter Access relevante sectoren. Dat zijn (lokale) overheid, financiële dienstverlening, zorg en kennisintensieve bedrijven in dienstverlening en industrie.

Inter Access gaat kandidaten werven via eigen medewerkers, externe bureaus, jobboards, social media en slimme inzet van bestaande middelen. Ook heeft de dienstverlener een speciale website in het leven geroepen om geïnteresseerden te informeren over Inter Access. Momenteel heeft Inter Access circa vijfhonderd medewerkers in dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3882272). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.