Managed hosting door True

Hardwaregigant investeert één miljard euro

Dell bouwt wereldwijd 22 datacenters

 

Dell investeert meer in zijn aanbod op het gebied van cloud computing en virtualisatie. Hiervoor worden wereldwijd 22 Dell-datacenters gebouwd waar klanten hun infrastructuur en applicaties kunnen testen en hosten. De nieuwe datacenters komen onder andere te staan in Parijs en Frankfurt. Dell trekt hiervoor één miljard dollar uit.

Dell bouwt de komende jaren wereldwijd nieuwe datacenters waar vanuit cloud computing-diensten worden geboden. Het gaat hierbij om publieke, private en hybride cloudoplossingen. In totaal gaat Dell de komende achttien maanden wereldwijd 22 ‘Dell Global Solution Centers' openen, onder andere in Frankfurt en Parijs. Twaalf van deze centra worden nog dit jaar geopend. In deze datacenters kunnen klanten Dell's cloudoplossingen bekijken en testen.

Desktopvirtualisatie

In de ‘Dell Global Solution Centers' kunnen klanten terecht met hun eigen problematiek en pijnpunten die ze ondervinden in hun eigen datacenters. Dell zegt daarvoor nieuwe diensten te bieden. Dat zijn onder andere oplossingen op het gebied van datacentervirtualisatie, e-mail en bestandarchivering voor dataopslagomgevingen en desktopvirtualisatie. Deze nieuwe oplossingen zijn in de loop van het tweede kwartaal van 2011 beschikbaar voor de Nederlandse klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3879805). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.