Managed hosting door True

CA koopt cloudspecialist Base Technologies

 

CA Technologies heeft de Amerikaanse infrastructuurdienstverlener Base Technologies overgenomen. Dit bedrijf uit Virginia helpt vooral Amerikaanse overheden met het adviseren over en inrichten van ict-omgevingen. Met de overname van Base wil CA zijn kennis van cloud computing en virtualisatie en de beveiliging ervan voor overheidsklanten sterk uitbreiden.

Base Technologies heeft zich gespecialiseerd in het beheer van ict-middelen, mainframe-technologie, virtualisatie, beheerdiensten en beveiliging van ict-infrastructuren. Bij het bedrijf werken zo'n tweehonderd mensen. Base werd in 1987 opgericht door de Japanse Amerikaan Robert Nakamoto, die ooit begon als programmeur en daarna koos voor een loopbaan als ict-ondernemer.

De overname van Base Tech is de volgende in de rij van virtualisatie- en cloud computing-specialisten die CA heeft ingelijfd. Het betreft kleinere, gespecialiseerde bedrijven, zoals Arcot Systems, 4Base, Hyperformix, Nimsoft, 3Tera, Oblicore en Cassatt. Inmiddels haalt CA ruim één miljard euro omzet uit clouddiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3879139). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.